În curs de procesare...

Noutăți site

Data adăugării: 19-10-2010 Apple ar putea anunţa profit dublu ca urmare a vânzărilor iPad şi iPhone 4. Va anunţa Apple o nouă generaţie iPad?

 Apple ar putea anunţa rezultate "uimitoare" ca urmare a succesului de care s-au bucurat iPad şi noua generaţie de iPhone, scrie The Telegraph.

Conform publicaţiei, compania americană ar putea anunţa luni un profit de 13,4 miliarde de dolari pentru anul fiscal, dublu faţă de cel înregistrat în anul anterior.

Vânzările înregistrate în anul fiscal încheiat în septembrie s-ar putea ridica la 63,7 miliarde dolari, comparativ cu cele de 36,5 miliarde dolari înregistrate în urmă cu un an.

Creşterea uriaşă va fi pusă pe seama "succesului fenomenal de care s-a bucurat iPad-ul" şi a dominaţiei continue a iPhone.

Analişti se aşteaptă ca Apple să raporteze pentru trimestrul încheiat în septembrie vânzarea a 4,5 milioane de iPad-uri, comparativ cu estimările anterioare, de 3,9 milioane.

La finele anului, Apple ar fi vândut aproximativ 15 milioane de iPad-uri, de la lansarea sa din aprilie. În primul an de la punerea pe piaţă a iPhone s-au vândut de asemenea 6 milioane de unităţi.

Sunt şanse mari ca tot mâine să se anunţe a doua generaţie de iPad, dar şi o versiune a iPad de 7 inchi.

 

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.