În curs de procesare...

Noutăți site

Data adăugării: 12-11-2010 A furat Apple Ipad-ul de la chinezi?

IpadO companie de producţie din China acuza Apple de copiere a design-ului de iPad de la un tablet PC prezentat de ei la Berlin, în 2009. Shenzhen Mare Loong Brother industriale (SGLBI) din Shenzhen, China, crede ca iPad este copiat dupa produsul lor P88 sexily. Compania a declarat ca va da in judecata Apple, dacă iPad va fi introdus pe piaţa chineză.

Vestea a fost data de cotidianul spaniol El Mundo, care a raportat că presedintele societatii Xiaolong Wu, a declarat: "Am fost foarte supărat şi încremenit in urmă cu două zile, când am văzut la ştirile de prezentare iPad. Este cu siguranţă design-ul nostru. Ei au furat, deoarece am prezentat P88 cu mai mult de şase luni în urmă, la IFA (International Electronics Fair in Berlin)."

Dispozitivele prezinta mai multe caracteristici: Amandoua sunt dreptunghiulare, ambele au un touch screen ... Si asta este tot. P88 ruleaza o versiune comprimata de Windows, P88 este mai gros (22mm pentru P88 vs 13.4mn pentru iPad). P88, de asemenea, vine cu o varietate de porturi şi intrări la iPad nefiind prezente, făcând iPad o copie proastă în cazul în care aceasta a fost intenţia lui Apple.

P88 foloseste un hard-disk, în comparaţie cu memorie de stocare Flash pe iPad, oferă 1,5 ore de viaţă a bateriei, faţă de 10 ore pe iPad, şi este mai scump, la 535 dolari (disponibil numai în China), comparativ cu 499 dolari pe eticheta de preţ de 16 GB entry-level iPad.

El Mundo a remarcat că P88 în sine seamănă cu liniile de produse Apple iPad, şi anume iPhone şi iPod touch. Asta nu este o problemă, în conformitate cu domnul Wu, deoarece, "iPhone şi P88, sunt produse cu o funcţie complet diferita."


Dl Xiaolong este preocupat de modul în care iPad ar putea afecta negativ vânzările de P88 daca ar fi distribuit în China. El a menţionat că vânzările de dispozitiv până acum au fost nesatisfacatoare, dar din nesatisfacatoare ar putea deveni mai rău decât Apple concureaza cu designul său furat.

"Nu neglijam acţiunea juridică, dar nu ne poate face mult în Statele Unite. Dar dacă Apple aduce iPad în China, vom fi nevoiţi să ii dam in judecata, deoarece aceasta va afecta cu siguranta vanzarile noastre", a spus el.

 

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.